طرز تهیه خمیر سمبوسه

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع zahra
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

zahra

مدیر ارشد
2013-09-24
3,067
2,573
0
[h=2]
[/h]

fo2942.jpg


با آموزش طرز تهیه این خمیر میتوانید درون آن را با هر موادی که دوست دارید پر کنید.

آماده سازی : 15 دقیقه
موردمصرف : پیش غذا

مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه :
[TABLE="class: zebra, width: 341, align: center"]
[TR]
[TD="class: center"] آرد[/TD]
[TD="class: center"] 3 پیمانه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"] روغن ذرت[/TD]
[TD="class: center"] 1/3 پیمانه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"] نشاسته[/TD]
[TD="class: center"] 1 قاشق غذا خوری[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"] تخم مرغ[/TD]
[TD="class: center"]1 عدد [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]نمک و فلفل[/TD]
[TD="class: center"]به میزان لازم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]آب ولرم[/TD]
[TD="class: center"]به میزان لازم[/TD]
[/TR]
[/TABLE]


طرز تهیه خمیر سمبوسه :
روغن را روی آرد ریخته و با دست مخلوط می کنیم.

سپس نشاسته و نمک را همراه با تخم مرغ و روغن و آب ولرم مخلوط کرده و کمی ورز داده تا خمیر متوسط نرمی بدست بیاید یعنی نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.

سپس در کیسه نایلون گذاشته و به مدت دو ، سه ساعت استراحت می دهیم تا خمیر عمل بیاید.

سطح صافی را آرد پاشی کرده با وردنه باز کرده تا نازک شود با قالب گرد شکل می دهیم . سپس مواد میانی را در یک طرف ریخته و طرف دیگر را روی آن قرار داده و محکم می بندیم.

در روغن داغ سرخ می کنیم (البته اگر قالب سمبوسه داشته باشید خیلی راحت می توانید خمیر را داخل قالب گذاشته و مواد را داخل آن ریخته و بعد قالب را روی آن ببندید)
منبع : beryooni.com

 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sina

درباره ما

  • انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر