[h=2]
[/h]
با آموزش طرز تهیه این خمیر میتوانید درون آن را با هر موادی که دوست دارید پر کنید.
آماده سازی : 15 دقیقه
موردمصرف : پیش غذا
مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه : [TABLE="class: zebra, width: 341, align: center"]
[TR]
[TD="class: center"] آرد[/TD]
[TD="class: center"] 3 پیمانه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"] روغن ذرت[/TD]
[TD="class: center"] 1/3 پیمانه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"] نشاسته[/TD]
[TD="class: center"] 1 قاشق غذا خوری[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"] تخم مرغ[/TD]
[TD="class: center"]1 عدد [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]نمک و فلفل[/TD]
[TD="class: center"]به میزان لازم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]آب ولرم[/TD]
[TD="class: center"]به میزان لازم[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
طرز تهیه خمیر سمبوسه :
روغن را روی آرد ریخته و با دست مخلوط می کنیم.
سپس نشاسته و نمک را همراه با تخم مرغ و روغن و آب ولرم مخلوط کرده و کمی ورز داده تا خمیر متوسط نرمی بدست بیاید یعنی نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.
سپس در کیسه نایلون گذاشته و به مدت دو ، سه ساعت استراحت می دهیم تا خمیر عمل بیاید.
سطح صافی را آرد پاشی کرده با وردنه باز کرده تا نازک شود با قالب گرد شکل می دهیم . سپس مواد میانی را در یک طرف ریخته و طرف دیگر را روی آن قرار داده و محکم می بندیم.
در روغن داغ سرخ می کنیم (البته اگر قالب سمبوسه داشته باشید خیلی راحت می توانید خمیر را داخل قالب گذاشته و مواد را داخل آن ریخته و بعد قالب را روی آن ببندید) منبع : beryooni.com
[/h]

با آموزش طرز تهیه این خمیر میتوانید درون آن را با هر موادی که دوست دارید پر کنید.
آماده سازی : 15 دقیقه
موردمصرف : پیش غذا
مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه : [TABLE="class: zebra, width: 341, align: center"]
[TR]
[TD="class: center"] آرد[/TD]
[TD="class: center"] 3 پیمانه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"] روغن ذرت[/TD]
[TD="class: center"] 1/3 پیمانه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"] نشاسته[/TD]
[TD="class: center"] 1 قاشق غذا خوری[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"] تخم مرغ[/TD]
[TD="class: center"]1 عدد [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]نمک و فلفل[/TD]
[TD="class: center"]به میزان لازم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center"]آب ولرم[/TD]
[TD="class: center"]به میزان لازم[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
طرز تهیه خمیر سمبوسه :
روغن را روی آرد ریخته و با دست مخلوط می کنیم.
سپس نشاسته و نمک را همراه با تخم مرغ و روغن و آب ولرم مخلوط کرده و کمی ورز داده تا خمیر متوسط نرمی بدست بیاید یعنی نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.
سپس در کیسه نایلون گذاشته و به مدت دو ، سه ساعت استراحت می دهیم تا خمیر عمل بیاید.
سطح صافی را آرد پاشی کرده با وردنه باز کرده تا نازک شود با قالب گرد شکل می دهیم . سپس مواد میانی را در یک طرف ریخته و طرف دیگر را روی آن قرار داده و محکم می بندیم.
در روغن داغ سرخ می کنیم (البته اگر قالب سمبوسه داشته باشید خیلی راحت می توانید خمیر را داخل قالب گذاشته و مواد را داخل آن ریخته و بعد قالب را روی آن ببندید) منبع : beryooni.com