طرز تهیه ترشی گیلاس

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
طرز تهیه ترشی گیلاس
L13464420064.jpg
مواد لازم :
گیلاس : ۱ کیلو
شکر سفید : ۳ قاشق غذاخوری
سرکه : ۱/۵ لیتر
فلفل سیاه یا سفید درست : 10 عدد
برگ بو و رزماری تازه : تعدادی
آب ساده : یک استکان

طرز تهیه :
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود.
سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید.
آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید.
شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود .
مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند .
پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است.

نکته آشپزی :
از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahdi km

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر