طرز تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع eMziper
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

eMziper

همراه نمونه
2015-03-13
579
102
0
تهـــــران
foodd17.jpg



مواد لازم جهت تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون :[TABLE="class: zebra, width: 333, align: center"]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"]خیار چنبر
[/TD]
[TD="class: center, align: center"]1 کیلو گرم [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"] بادمجان[/TD]
[TD="class: center, align: center"]2 عدد[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] سرکه[/TD]
[TD="class: center, align: center"]به میزان لازم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"] فلفل[/TD]
[TD="class: center, align: center"]به میزان لازم [/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"]سیر [/TD]
[TD="class: center, align: center"]به میزان لازم [/TD]
[/TR]
[/TABLE]



طرز تهیه ترشی خیارچنبر:
بادمجان رو گرد گرد قاچ می کنیم و در سرکه می پزیم طوری می پزیم که له نشود،خیار را هم گرد گرد ورقه می کنیم با سیر کمی خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه می گذاریم تا اماده شود.

طرز تهیه ترشی بادمجون:
بادمجون را گرد گرد و درشت خرد کرده با فلفل تند و زرد چوبه و سرکه می پزیم،سپس که پخته شد و له نشد، ادویه ترشی،سیر،گلپر،،تخم گشنیز،سیاه دانه،می ریزیم ،فلفل تند باشد. ترشی بادمجون بعد سرد شدن اماده خوردن می باشد.

نوش جونتون
 

درباره ما

  • انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر