
مواد لازم جهت تهیه ترشی خیارچنبر و ترشی بادمجون :[TABLE="class: zebra, width: 333, align: center"]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"]خیار چنبر
[/TD]
[TD="class: center, align: center"]1 کیلو گرم [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"] بادمجان[/TD]
[TD="class: center, align: center"]2 عدد[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"] سرکه[/TD]
[TD="class: center, align: center"]به میزان لازم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: center, align: center"] فلفل[/TD]
[TD="class: center, align: center"]به میزان لازم [/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #FAFAFA"]
[TD="class: center, align: center"]سیر [/TD]
[TD="class: center, align: center"]به میزان لازم [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
طرز تهیه ترشی خیارچنبر:
بادمجان رو گرد گرد قاچ می کنیم و در سرکه می پزیم طوری می پزیم که له نشود،خیار را هم گرد گرد ورقه می کنیم با سیر کمی خرد شده و فلفل تند در داخل سرکه می گذاریم تا اماده شود.
طرز تهیه ترشی بادمجون:
بادمجون را گرد گرد و درشت خرد کرده با فلفل تند و زرد چوبه و سرکه می پزیم،سپس که پخته شد و له نشد، ادویه ترشی،سیر،گلپر،،تخم گشنیز،سیاه دانه،می ریزیم ،فلفل تند باشد. ترشی بادمجون بعد سرد شدن اماده خوردن می باشد.
نوش جونتون