رولت سينامون

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
رولت سينامون

5260_803.jpg


گول مواد زياد اين شيريني را نخوريد. تهيه مواد و پخت آن اصلا دردسري ندارد. تازه وقتي طعم آن را بچشيد، مي‌فهميد كه چه اشتباهي مي‌كرديد.

مواد لازم :

  • كره: يك‌دوم فنجان

  • وانيل: يك قاشق چاي‌خوري

  • دارچين: 2 قاشق چاي‌خوري

  • نمك: 2 قاشق چاي‌خوري

  • شكر قهوه‌اي: يك فنجان

  • شكر سفيد: يك‌دوم فنجان

  • خمير مايه‌ترش: يك و يك‌دوم قاشق چاي‌خوري

  • آرد: 4 فنجان

  • آب گرم: يك فنجان

  • خامه: دوسوم فنجان

  • تخم‌مرغ: يك‌عدد


روش تهیه خمیر رولت :

1. داخل يك ظرف مايه خميرترش و يك فنجان آرد و آب گرم را مخلوط كرده و به‌مدت 2 ساعت داخل دماي اتاق بگذاريد بماند تا حجم بگيرد.
2. مابقي آرد را با تخم‌مرغ، يك قاشق چاي‌خوري نمك و خامه، وانيل و دارچين داخل همزن به‌مدت 7دقيقه بزنيد تا نرم شود.
3. سرعت همزن را بالا برده و خمير به دست آمده اول را به خمير دوم اضافه كرده و خمير به دست آمده را به‌مدت يك ساعت در داخل دماي اتاق بگذاريد استراحت كند.

روش تهیه مایع داخل رولت :

1. روي حرارت كره، يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري نمك، شكر سفيد و قهوه‌‌اي را مخلوط كرده و بگذاريد تا نرم و لطيف شود.
2. خمير را روي يك سطح كه با آرد پوشانده‌ايد به ابعاد 43×33 پهن كرده و بعد مايه را با قاشق به روي خمير يكنواخت بماليد و بعد شروع به رول‌كردن خمير كنيد.
3. رولت‌ به دست آمده را به فاصله‌هاي 2 سانتي‌متري برش دهيد و روي سيني با پوشش كاغذ روغني گذاشته و در داخل فر با دماي 180 درجه‌سانتي‌گراد به‌مدت 30 دقيقه بپزيد.
براي تهيه سس روي رولت يك دوم فنجان پودر قند را با يك قاشق غذاخوري خامه مخلوط كرده و روي رولت‌هاي آماده بريزيد.
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر