رولت سينامون
گول مواد زياد اين شيريني را نخوريد. تهيه مواد و پخت آن اصلا دردسري ندارد. تازه وقتي طعم آن را بچشيد، ميفهميد كه چه اشتباهي ميكرديد.
مواد لازم :
روش تهیه خمیر رولت :
1. داخل يك ظرف مايه خميرترش و يك فنجان آرد و آب گرم را مخلوط كرده و بهمدت 2 ساعت داخل دماي اتاق بگذاريد بماند تا حجم بگيرد.
2. مابقي آرد را با تخممرغ، يك قاشق چايخوري نمك و خامه، وانيل و دارچين داخل همزن بهمدت 7دقيقه بزنيد تا نرم شود.
3. سرعت همزن را بالا برده و خمير به دست آمده اول را به خمير دوم اضافه كرده و خمير به دست آمده را بهمدت يك ساعت در داخل دماي اتاق بگذاريد استراحت كند.
روش تهیه مایع داخل رولت :
1. روي حرارت كره، يكچهارم قاشق چايخوري نمك، شكر سفيد و قهوهاي را مخلوط كرده و بگذاريد تا نرم و لطيف شود.
2. خمير را روي يك سطح كه با آرد پوشاندهايد به ابعاد 43×33 پهن كرده و بعد مايه را با قاشق به روي خمير يكنواخت بماليد و بعد شروع به رولكردن خمير كنيد.
3. رولت به دست آمده را به فاصلههاي 2 سانتيمتري برش دهيد و روي سيني با پوشش كاغذ روغني گذاشته و در داخل فر با دماي 180 درجهسانتيگراد بهمدت 30 دقيقه بپزيد.
براي تهيه سس روي رولت يك دوم فنجان پودر قند را با يك قاشق غذاخوري خامه مخلوط كرده و روي رولتهاي آماده بريزيد.
گول مواد زياد اين شيريني را نخوريد. تهيه مواد و پخت آن اصلا دردسري ندارد. تازه وقتي طعم آن را بچشيد، ميفهميد كه چه اشتباهي ميكرديد.
مواد لازم :
- كره: يكدوم فنجان
- وانيل: يك قاشق چايخوري
- دارچين: 2 قاشق چايخوري
- نمك: 2 قاشق چايخوري
- شكر قهوهاي: يك فنجان
- شكر سفيد: يكدوم فنجان
- خمير مايهترش: يك و يكدوم قاشق چايخوري
- آرد: 4 فنجان
- آب گرم: يك فنجان
- خامه: دوسوم فنجان
- تخممرغ: يكعدد
روش تهیه خمیر رولت :
1. داخل يك ظرف مايه خميرترش و يك فنجان آرد و آب گرم را مخلوط كرده و بهمدت 2 ساعت داخل دماي اتاق بگذاريد بماند تا حجم بگيرد.
2. مابقي آرد را با تخممرغ، يك قاشق چايخوري نمك و خامه، وانيل و دارچين داخل همزن بهمدت 7دقيقه بزنيد تا نرم شود.
3. سرعت همزن را بالا برده و خمير به دست آمده اول را به خمير دوم اضافه كرده و خمير به دست آمده را بهمدت يك ساعت در داخل دماي اتاق بگذاريد استراحت كند.
روش تهیه مایع داخل رولت :
1. روي حرارت كره، يكچهارم قاشق چايخوري نمك، شكر سفيد و قهوهاي را مخلوط كرده و بگذاريد تا نرم و لطيف شود.
2. خمير را روي يك سطح كه با آرد پوشاندهايد به ابعاد 43×33 پهن كرده و بعد مايه را با قاشق به روي خمير يكنواخت بماليد و بعد شروع به رولكردن خمير كنيد.
3. رولت به دست آمده را به فاصلههاي 2 سانتيمتري برش دهيد و روي سيني با پوشش كاغذ روغني گذاشته و در داخل فر با دماي 180 درجهسانتيگراد بهمدت 30 دقيقه بپزيد.
براي تهيه سس روي رولت يك دوم فنجان پودر قند را با يك قاشق غذاخوري خامه مخلوط كرده و روي رولتهاي آماده بريزيد.