روش قطعه قطعه کردن مرغ در منزل

1381398000.jpg
آماده سازی مرغ

شستن مرغ و جداسازی تمام زوائد اضافی1- مرغ را زیر آب سرد شسته و پوست و داخل مرغ را تمیز کنید
1377339872.jpg


2- مرغ را بر روی تخته گوشت بری قرار دهید.
1377339867.jpg
3- از بریدگی روی بدن مرغ، قسمت گردن و قسمت های داخلی مرغ را جدا کنید
1377339862.jpg


4 - قسمت بزرگ چربی انتهایی قسمت دم مرغ را جدا کنید
1377339856.jpg

جدا کردن پاهای مرغ

جدا کردن مفصل لگن و زانو، برای جداسازی پاها از دو قسمت بدن مرغ1- پوستی که بین پا و بدن مرغ قرار دارد را ببرید
1377339849.jpg
2- زمانی که مفصل لگن را پیدا کردید، بدن مرغ را با یک دست خود محکم نگاه داشته، و با دست دیگر، پای مرغ را با قدرت بپیچانید. اینکار باعث جدا شدن مفصل لگن مرغ میشود.
1377339844.jpg


3- با بریدن مفصل لگن و قسمت های پیرامون آن، قسمت ران و پاهای مرغ را از بدن آن جدا کنید.
1377339834.jpg


4- ران مرغ را در یک دست و پای آنرا با دست دیگر بگیرید، پای مرغ را به سمت پائین بکشید تا مفصل زانو از جای خود خارج شود.
1377341208.jpg


5- مفصل زانو را با چاقو بریده و قسمت ران و پای مرغ را از هم جدا کنید.
1377339826.jpg


جدا کردن بال ها

پیدا کردن مفصلی که بال مرغ را به بدن آن اتصال میدهد، و بریدن آن برای جدا کردن بال.1- مرغ را برگردانید تا پشت آن به سمت بالا باشد
1377339818.jpg


2- مفصل بین بال و سینه مرغ را پیدا کنید و با چاقو آنرا بریده و بال مرغ را جدا کنید.
1377339814.jpg


3- اینکار را برای بال دیگر نیز انجام دهید.
جدا کردن پشت

1- چاقو را در داخل بدن مرغ قرار دهید.
1377339810.jpg


2- نوک چاقو را تا جایی که ابتدای گردن مرغ قرار داشت برسانید
1377339806.jpg


3- قسمت باریک دور مفصل شانه را به سمت خارج ببرید.
1377339802.jpg


4- بوسیله چاقو، موازی ستون فقرات مرغ برش داده و استخوان های قفسه سینه را جا کنید.
1377339798.jpg


5- مفصل شانه و قفسه سینه را در سمت دیگر مرغ نیز جدا کنید.
1393482636.jpg
6- پشت مرغ را به سمت بالا خم کرده و شانه های مرغ را با چاقو ببرید، اینکار باعث جدا شدن پشت مرغ از قسمت سینه میشود.
1377341535.jpg


جدا کردن سینه ها

1- در طول استخوان سینه ، با چاقو برش داده تا قسمت سینه مرغ به دو قسمت تقسیم شود.
1377341203.jpg


از قطعات مرغ، طبق نیاز آشپزی خود استفاده کنید

1377339789.jpg



پایان

1377339784.jpg



یادگیری روش پاک کردن مرغ، هم باعث صرفه جویی در هزینه های شما شده، و هم بعنوان نیاز اولیه آشپزی، میتواند باعث مستقل شدن و راحتی کار شما شود.
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر