پوست مرکبات از هر نوع (پرتقال، گریپ فروت، نارنگی، لیمو، ...)
قدم ها
1- تمام مواد اولیه را برای 15 دقیقه روی گاز حرارت دهید تا بجوشد.
2- مایع ترکیب را کشیده و جدا کنید. ادویه جات و مواد باقی مانده را بگذارید سرد شود.
3- ادویه های و مواد سرد شده را در کیسه توری بریزید. بالای کیسه را با نخ ببندید.
4- کیسه را در زیر آفتاب خشک کنید.
5- کیسه خشک شده را در جارختی آویزان کنید. هر سه ماه آنرا تعویض کنید.
بهتر است کیسه های مرطوب را در جارختی آویزان نکنید. اینکار ممکن است باعث شروع کپک در جارختی شما شود.میتوانید در صورت تمایل، مواد معطر دیگری به این ترکیب اضافه کنید.