دانلود جزوه تکنولوژی لبنیات دکتر مصطفی مظاهری

Sina

Administrator
پرسنل مدیریت
2013-05-11
4,732
2,902
113
چابکســـر
سرفصل درس:

فصل اول: کلياتی از: ترکيبات، عوامل موثر بر ترکيبات، خواص ظاهری، خواص فيزيک و شيميايی و شیمی ترکیبات شیر (پروتئین، چربی، لاکتوز، املاح و ...)
فصل دوم: توليد و جمع آوری شير
فصل سوم: توليد شير هموژنيزه، پاستوريزه و استريليزه
فصل چهارم: توليد شير تغليظ شده و خشک
فصل پنجم: توليد خامه
فصل ششم: توليد کره
فصل هفتم: توليد فرآورده های تخميری
فصل هشتم: توليد پنير
فصل نهم: توليد بستنی
فصل دهم: تحقيق درمورد نحوه توليد، ارزش غذايی و بازاريابی انواع محصولات جديد لبنی

لینک دانلود:
 

درباره ما

  • انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر