سرفصل درس:
فصل اول: کلياتی از: ترکيبات، عوامل موثر بر ترکيبات، خواص ظاهری، خواص فيزيک و شيميايی و شیمی ترکیبات شیر (پروتئین، چربی، لاکتوز، املاح و ...)
فصل دوم: توليد و جمع آوری شير
فصل سوم: توليد شير هموژنيزه، پاستوريزه و استريليزه
فصل چهارم: توليد شير تغليظ شده و خشک
فصل پنجم: توليد خامه
فصل ششم: توليد کره
فصل هفتم: توليد فرآورده های تخميری
فصل هشتم: توليد پنير
فصل نهم: توليد بستنی
فصل دهم: تحقيق درمورد نحوه توليد، ارزش غذايی و بازاريابی انواع محصولات جديد لبنی
لینک دانلود:
فصل اول: کلياتی از: ترکيبات، عوامل موثر بر ترکيبات، خواص ظاهری، خواص فيزيک و شيميايی و شیمی ترکیبات شیر (پروتئین، چربی، لاکتوز، املاح و ...)
فصل دوم: توليد و جمع آوری شير
فصل سوم: توليد شير هموژنيزه، پاستوريزه و استريليزه
فصل چهارم: توليد شير تغليظ شده و خشک
فصل پنجم: توليد خامه
فصل ششم: توليد کره
فصل هفتم: توليد فرآورده های تخميری
فصل هشتم: توليد پنير
فصل نهم: توليد بستنی
فصل دهم: تحقيق درمورد نحوه توليد، ارزش غذايی و بازاريابی انواع محصولات جديد لبنی
لینک دانلود:
برای دسترسی به لینک نیاز است که وارد انجمن شوید، اگر عضو نیستید؛ برای ثبت نام کلیک کنید