دانلود جزوه اصول مهندسی صنایع غذایی 2 خانم دکتر طایفه

Sina

Administrator
پرسنل مدیریت
2013-05-11
4,709
2,901
113
چابکســـر
دست نویس: جزوه رو خودم نوشتم!

موضوعات درس:

  1. خشک کردن در صنایع غذایی
  2. تبخیر کنندهه ای یک مرحله ای
  3. زمان خشک کردن در مرحله سرعت ثابت
  4. زمان خشک کردن در مرحله سرعت نزولی یکنواخت و غیر یکنواخت

1562336966.jpg


osolm2.jpg osolm3.jpg

لیدنک دانلود مستقیم:
سایز فایل: 15 mb
 
آخرین ویرایش:

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر