خورشت کرفس

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
خورش كرفس

151-17844.jpg



خورشت کرفس
مواد لازم :
روغن مایع= 100 گرم
پیاز= یک عدد (150 گرم)
گوشت گوسفند= 350 گرم
زردچوبه= 1 قاشق چایخوری
فلفل= 1/2 قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی= 1 قاشق چایخوری
چاشنی خورشت مگی= یک بسته
آب= یک لیتر
کرفس پاک کرده= 450 گرم
سبزی (نعناع، جعفری و برگ کرفس)=150 گرم
نمک= 1 قاشق چایخوری
آبغوره= 1/2 پیمانه (70 میلی لیتر)



طرز تهیه:
1- روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
2- گوشت را به قطعات متوسط برش داده و با پیاز 5 دقیقه تف دهید.
3- زردچوبه، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
4- چاشنی خورشت مگی را اضافه کنید.
5- آب را افزوده و 2-1 ساعت حرارت دهید.
6- کرفس را شسته و به قطعات بزرگ برش دهید.
7- سبزی را شسته، آبکش کرده و به قطعات بسیار ریز خرد کنید.
8- کرفس و سبزی را در روغن 6-5 دقیقه تفت دهید و به بقیه مواد اضافه کنید.
9- خورشت را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
10- آبغوره را اضافه کنید.
11- اجازه دهید خورشت بجوشد تا به خوبی جا بیافتد.
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر