حلوای زعفرانی

  • نویسنده موضوع نویسنده موضوع روشنک m
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
حلوای زعفرانی

مواد لازم:

آرد گندم الک شده400 گرمآرد برنج الک شده100 گرمروغن مایعنصف لیوانکره100 گرمشکر500 گرمآب2 لیوانزعفران دم کردهبه مقدار لازم ( هر چی خوشرنگتر بهتر )پودر هل2 قاشق غذاخوری پرپودر زنجفیل2 قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه:


آردها را بعد از الک کردن با مخلوط روغن و کره تفت میدهیم ، باید مقدار تفت دادن تا حدی باشد که آرد بوی سوختگی نگیرد و رنگ آرد تغییر زیادی نکند ... فقط خامی آرد گرفته شود با حرارت خیلی خیلی کم و مدت زمان طولانی ...... سپس کنار میگذاریم تا کمی سرد شود.
شکر و آب را داخل ظرفی میریزیم ..... منتظر میشویم تا قوام آید و کمی غلیظ شود ...

پودر هل و پودر زنجفیل را با آرد تفت داده شده مخلوط میکنیم ........ سپس شیره را به حلوا اضافه میکنیم ....... و در آخر زعفران را تا حدی که رنگ حلوا برایمان مطلوب باشد اضافه میکنیم .

نکته 1 : بهتر است یکی از مواد خشک و خیس سرد باشد و دیگری داغ ....... یعنی آرد تفت داده شده کمی سرد شود سپس شیره را اضافه کنید.
نکته 2 : حتما آردها را الک کنید.
نکته 3 : در هنگام اضافه کردن شربت یا شیره باید با سرعت حلوا را هم بزنید تا حلوای یکدستی داشته باشید و تا وقتی که حلوا از ظرف جدا شود باید هم بزنید.
نکته 4 : برای اینکه حلوا سفت و خشک نشود و لطافت خود را تا چند روز حفظ کند باید در انتها 2 عدد زرده تخم مرغ را خوب بزنید و به حلوا اضافه کنید و با سرعت هم بزنید تا تخم مرغ نبندد ......


منبع:مامی سایت
 

درباره ما

  • انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر