حلوای زعفرانی
مواد لازم:
آرد گندم الک شده400 گرمآرد برنج الک شده100 گرمروغن مایعنصف لیوانکره100 گرمشکر500 گرمآب2 لیوانزعفران دم کردهبه مقدار لازم ( هر چی خوشرنگتر بهتر )پودر هل2 قاشق غذاخوری پرپودر زنجفیل2 قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه:
آردها را بعد از الک کردن با مخلوط روغن و کره تفت میدهیم ، باید مقدار تفت دادن تا حدی باشد که آرد بوی سوختگی نگیرد و رنگ آرد تغییر زیادی نکند ... فقط خامی آرد گرفته شود با حرارت خیلی خیلی کم و مدت زمان طولانی ...... سپس کنار میگذاریم تا کمی سرد شود.
شکر و آب را داخل ظرفی میریزیم ..... منتظر میشویم تا قوام آید و کمی غلیظ شود ...
پودر هل و پودر زنجفیل را با آرد تفت داده شده مخلوط میکنیم ........ سپس شیره را به حلوا اضافه میکنیم ....... و در آخر زعفران را تا حدی که رنگ حلوا برایمان مطلوب باشد اضافه میکنیم .
نکته 1 : بهتر است یکی از مواد خشک و خیس سرد باشد و دیگری داغ ....... یعنی آرد تفت داده شده کمی سرد شود سپس شیره را اضافه کنید.
نکته 2 : حتما آردها را الک کنید.
نکته 3 : در هنگام اضافه کردن شربت یا شیره باید با سرعت حلوا را هم بزنید تا حلوای یکدستی داشته باشید و تا وقتی که حلوا از ظرف جدا شود باید هم بزنید.
نکته 4 : برای اینکه حلوا سفت و خشک نشود و لطافت خود را تا چند روز حفظ کند باید در انتها 2 عدد زرده تخم مرغ را خوب بزنید و به حلوا اضافه کنید و با سرعت هم بزنید تا تخم مرغ نبندد ......
منبع:مامی سایت
مواد لازم:
آرد گندم الک شده400 گرمآرد برنج الک شده100 گرمروغن مایعنصف لیوانکره100 گرمشکر500 گرمآب2 لیوانزعفران دم کردهبه مقدار لازم ( هر چی خوشرنگتر بهتر )پودر هل2 قاشق غذاخوری پرپودر زنجفیل2 قاشق غذاخوری پر
طرز تهیه:
آردها را بعد از الک کردن با مخلوط روغن و کره تفت میدهیم ، باید مقدار تفت دادن تا حدی باشد که آرد بوی سوختگی نگیرد و رنگ آرد تغییر زیادی نکند ... فقط خامی آرد گرفته شود با حرارت خیلی خیلی کم و مدت زمان طولانی ...... سپس کنار میگذاریم تا کمی سرد شود.
شکر و آب را داخل ظرفی میریزیم ..... منتظر میشویم تا قوام آید و کمی غلیظ شود ...
پودر هل و پودر زنجفیل را با آرد تفت داده شده مخلوط میکنیم ........ سپس شیره را به حلوا اضافه میکنیم ....... و در آخر زعفران را تا حدی که رنگ حلوا برایمان مطلوب باشد اضافه میکنیم .
نکته 1 : بهتر است یکی از مواد خشک و خیس سرد باشد و دیگری داغ ....... یعنی آرد تفت داده شده کمی سرد شود سپس شیره را اضافه کنید.
نکته 2 : حتما آردها را الک کنید.
نکته 3 : در هنگام اضافه کردن شربت یا شیره باید با سرعت حلوا را هم بزنید تا حلوای یکدستی داشته باشید و تا وقتی که حلوا از ظرف جدا شود باید هم بزنید.
نکته 4 : برای اینکه حلوا سفت و خشک نشود و لطافت خود را تا چند روز حفظ کند باید در انتها 2 عدد زرده تخم مرغ را خوب بزنید و به حلوا اضافه کنید و با سرعت هم بزنید تا تخم مرغ نبندد ......
منبع:مامی سایت