جوک پیک ( یا پوک نمیدونممممممممممممممممممم )

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع S A F A
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
👋 سلام!

انجمن یه حس خوب جایی برای گفت‌وگو، تجربه‌های مفید و ارتباط دوستانه است. برای ارسال پیام، چت خصوصی، یا دانلود فایل‌ها، کافیه ثبت‌نام کنی.

📝 [ثبت‌نام کن و شروع کن!]

S A F A

همراه نمونه
2014-06-10
235
294
0
شمال D:
دقت کردین وقتی بارون میاد که ماشینتونو برده باشین کارواش؟!!!!

واقعادقت کردین عایا؟!!!
.......................................................................................................

زنی که از شوهر سابقش سه بچه داشت با مردی که از زن سابقش دو بچه داشت ازدواج می کنه و صاحب دو بچه دیگه میشن
یه روز زن با داد و فریاد شوهرشو صدا می کنه زودتر بیا که بچه های من و بچه های تو دارن بچه های ما رو می زنن !
.......................................................................................................

پسره میره پیش فالگیر میگه: ببین کسی بامن ازدواج میکنه یا نه؟
فالگیر میگه: نه!
پسره میگه تو که هنوز کف دستمو ندیدی!
فالگیر:قیافتو که دیدم
عاغا عرض به خدمتتون که من بچه بودنی خیلی شیطون بودم واسه همین منو هیجا با خودشون نمیبردن یه بار دیگه جونم به لبم رسید وقتی منو گذاشتن خونه پدر بزرگم رفتن پاشدم یه چاقو ورداشتم همه لباسامو که تنم بود پاره کرد بابابزرگم خدا بیامرزم وقتی دید ازش کاری ساخته نیست رفت یه قیچی آورد گفت بیا با این چاقو خوب نمیبره خسته میشی!!!!!!!
من:(((((((((((
بابابزرگ خدابیامرزم:)))))))))))
سازمان حمایت از بچه های بی سرپرست:)((((()

به همین لاستیکای دووم قسم(فهمیدین ماشین دارم)دخترخالم 28سالشه اومده میگه رضا اون نرم افزارای اندروید واسم ریختی اجرانشد میگم گوشیتو بده ببینم میگه مگه باید توگوشی اجراکنم
میگم پس باچی بازکردی میگه بالبتاب
قیافیه من=-O
قیافهاندروید:-(
قیافه دخترخالم:-)
پسرایکی پرچم بگیره من تیرهوایی شلیک کنم

یکی میگفت
یکی از فانتزیام اینه که بچم دختر باشه اسمشو بذارم گیتا بعد یه روز با زنم دعوام شه ولم کنه بره بهش بگم :هر چی دلت میخواد ببر ، گیتارو با خودت نبر !! :)))))

یه روز داشتم تو خیابون راه میرفتم که یهو ی مرده با فراری زرد خوشگل اومد...همه چشا بهش دوخته شده بود...همه زیر لب ازش تعریف می کردن که ناگهان...ی پیر زن اومد دست تکون داد بهش خیال کرد تاکسی هستش...هیچی دیگه در حالی که ما داشتیم آسفالتو گاز میگرفتیم اون مرده هم داشت محو می شد کم کم

اعتراف میکنم بچه که بودم مزه شیرین آدامسم بعد از 3 ساعت جویدن میرفت میرفتم بش شکر میزدم دوباره شیرین میشد و بازم ادامه میدادم
همکارا لایک کنن ببینم چند نفر بودیم که از این کارا میکردیم

اگه ساعت کاری رو می نداختن نصف شبا که همه بیدارن، نه این وقت صبح , الان ایران اقتصاد اول دنیا بود والا !!!

یه دایی دارم عاشق اخباره یه شب با اهل و عیال اومدن خونمون ساعت هشت ونیم شد گفت بزن سی بیست؟!!؟ منو میگی هاج و واج.!!این چی میگه؟بابام گفت بیست وسی منظورشه!
واقعا این ساعتا دارن به کجا میرن؟هی

دقت کردین تو این فیلما خارجیا ساعت 7-6 عصر شام میخورن حالا ما ایرانیا اون ساعت تازه میخوایم ی دل سیر عصرونه بخوریم تا شامم تحمل نداریم ینی نزدیکه سفررو بجوییم با ی لیوان آب روش
اصن ی وعضیه ها

اونروز عمو کوچیکم بعد 2 ساعت ازwc اومده بیرون ، با یه لبخند موذیانه میگه الان فقط یه "مررررد" میخام که بره اونجا!!!!
اصن یه وضعی :|
از دوستم میپرسم: کدوم رشته دوس داری قبول شی؟
میگه: مهندسی مواد
میگم: چه گرایشی؟

میگه: گرایش بَنگ :|

اگر می خوای خبری زود به گوش این و اون برسه تلفن کن ، تلگراف بزن ، یا به یه زن بگو !

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zahra و Sina
بنده سال اول دکترای روانشناسی بالینیم. یک پسر دایی دارم هر جا می رسه میشینه منو مسخره میکنه که توکه دکتر نیستی ( تحت تاثیره ساختمان پزشکان). خلاصه یک روز توی جمع کثیری از فامیل نشسته بودیم به پسر داییم گفتم
حال شما خوبه پسر دایی؟؟؟؟؟؟
بهم گفت مگه تو دکتری حالمو می پرسی!!!!!!!!!!
منم با صدای بلند گفتم نه من دامپزشکم البته حوزه تخصصیم هم دام های بزرگه!!!!!!!!!
جمع در حال گاز زدن در و دیوار بودن که متوجه شدم پسر داییم محو شده
از یابنده تقاضا می شود با دریافت مژدگانی اونو تحویل بده
.........................................................................................
تو ک رفتی ،،،
من ب مهمترین چیزهای زندگیم هم بی اعتناشدم
.
.
.
.
.
.
.
دیگ برام فرقی نمیکنه تو دسشویی کدوم وری بشینم! :)))
...................................................................................
مورد داشتیم دختره یک ساعت نشسته عکسشو کنار لامبورگینی فتوشاپ کرده بعد استاتوس گذاشته...بچها مازراتی جدیدم قشنگه؟؟؟دلم واسه اون دختری میسوزه که کامنت گذاشته فرشته جون چه لامبورگینی قشنگی خریدی با رژت ست شده:)))
خدایا تــــوبه...ههههههه
............................................................................
ﻋﮑﺲ ﺍﻟﻌﻤﻞ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺗﺎﺧﯿﺮ ﻣﺘﺮﻭ:

ﮊﺍﭘﻦ 10 ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺗﺎﺧﯿﺮ : ﺷﮑﺎﯾﺖ ﺍﺯ ﻭﺍﺣﺪ ﺣﻤﻞ ﻭﻧﻘﻞ
ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎ ﯾﮏ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﺎﺧﯿﺮ :ﺗﻈﺎﻫﺮﺍﺕ
ﺍﻭﮐﺮﺍﯾﻦ 3: ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﺎﺧﯿﺮ: ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻣﺘﺮﻭ
ﺍﯾﺮﺍﻥ: 25 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﺎﺧﯿﺮ :ﺍﯾﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻝ ﻗﻄﺎﺭ ﺍﻭﻭﻭﻭﻭﻣﺪ..
..........................................................................
حواب قانع کننده یک دهه هشتادی محترم در جلسه امتحان!!
سوال معلم ادبیات: بابا طاهر چه کسی بود؟
گودزیلا: حــشمــت فردوس !

قیافه معلم +_+
قیافه گودزیلا ^_^
قیافه باباطاهرو نگم بهتره!!!
........................................................
يارو داشته گريه ميکرده، ميگن چته؟…
ميگه پشيمونم کاش به حرفاي پدرم گوش کرده بودم !!!
ميگن مگه چي ميگفت؟ .ميگه, نميدونم, گوش نميکردم که !!
..............................................................
من وقتی میخوام درس بخونم اتفاقات زیادی میوفته مثلا
1حمله گودزیلاها به اتاقم
2 سرازیر شدن مهمان هایی که سال تا ماه اینجا نمیان
3تبدیل اتاقم به اتوبان 16 بانده
در بعضی موارد رفتن به مسافرت های 24 ساعته نیز گزارش شده
........................................................................................
امروز بلاخره خواننده اثر فاخر برنج هايلی بعد از كش و قوس هاي فراوان موفق به كسب مجوز آلبوم خود شد!! اين آلبوم كه دارای 10 ترك ميباشد هايلی نام دارد و ترك هايلی كه موجب شهرت اين خواننده شده به عنوان سرآلبومی قرار گرفته و بزودی در سراسر فروشگاه های كشور عرضه خواهد شد. گفتنی ست كه درامد حاصل از فروش اين اثر به بيماران روانی و بيكار همچون نويسنده اين متن تعلق خواهد گرفت!!!
چيه؟؟؟ خودتم بيكاری كه اينارو ميخونی!!!
........................................................................
میگما دقت کردین، تو نسل ما هندزفری حکم پستونک نسل قدیم رو داره با این تفاوت که جاش عوض شده،تا نباشه تو گوشه مون آروم نمیشیم...
ناموسن دقت کرده بودین؟؟؟
......................................................................
به بعضام باس گفت: کاری نکن یه جوری باهات رفتار کنم که تا حالا با اینترنت اکسپلوره رفتار نشده باشه!!!!
......................................................................
ﺗﻨﻬﺎ ﺟﻤﻠﻪ ﺍی ﮐﻪ ﺍﮔﻪ ﺑﺮﻋﮑﺴﺶ
ﮐﻨﻲ ﺑﺎﺯﻡ ﻫﻤﻮﻥ ﻣﻌﻨﻲ ﺭﻭ ﻣﻴﺪﻩ :
" ﺍﻣﻴﺪ ﺁﺷﻨﺎﻳﺎﻥ ﺷﺎﺩﻱ ﻣﺎ "
ﺣﺎﻝ ﮐﺮﺩی؟
ﻧﻪ ﺧﺪﺍﻳﻲ ﺧﻼﻗﻴﺖ داشتی؟
ﻧﻪ ﻛﻒ ﺑﺮ ﺷﺪی؟
ﺑﺎ ﺍﺟﺎﺯﺗﻮﻥ ﻣﻦ ﺑﺮﻡ ﺑﻪ ﺍﻛﺘﺸﺎﻓﺎﺕ ﺑﻌﺪی ﺑﺮﺳﻢ!

درباره ما

• انجمن یه‌حس‌خوب در اردیبهشت سال 1392 با هدف ایجاد یک شبکه اجتماعی شامل موضوعات سرگرمی، علمی، دانشگاهی، فناوری و ... شروع بکار کرد و بیش از یک دهه آنلاین است. این مجموعه کاربرمحور بوده و اعضای آن در طول این سال‌ها تجارب خود را برای شما بازدیدکنندگان عزیز به اشتراک گذاشتند. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد، از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری نمایند.

منوی کاربر