جزوه فرآیند های شستشو (cip) در صنعت لبنی

Sina

Administrator
پرسنل مدیریت
2013-05-11
4,709
2,901
113
چابکســـر
فهرست:


فرآیندهای شستشو در صنایع لبنی
مقدمات درباره شستشو
آب و کیفیت آن
انواع جرم ها و آلودگی ها
جرم ها و آلودگی ها در صنایع لبنی
مشخصات جرم ها از نظر انحلال در محلول های مختلف
انواع جرم ها در صنایع غذایی
شوینده ها مورد استفاده در صنایع غذایی
خصوصیات کلی یک ترکیب شوینده مناسب
عوامل موثر در تاثیر عملکرد شوینده ها
دسته بندی ترکیبات شوینده
پاک کننده های قلیایی
پاک کننده های اسیدی
پاک کننده های سنتزی
اجزای مختلف یک ترکیب شوینده
ترکیبات معلق کننده
ترکیبات کیلات کننده (شیلات کننده)
ترکیبات فسفات دار
سورفاکتانتها
Scouring ترکیبات
ترکیبات مرطوب کننده
ترکیبات ضد عفونی کننده
خصوصیات مواد ضد عفونی کننده
روش های ضد غفونی کردن
عوامل موثر در عملکرد ضدعفونی کننده های شیمیایی
انواع ضد عفونی کننده های شیمیایی
معایب و مزایای گروه های مهم ضدعفونی کننده ها
سیستم های متداول شستشوی و برنامه ریزی شویندگی در کارخانجات لبنی
الف)شستشوی درجا CIP
تجهیزات پاشنده در سیستم شستشو
توپ اسپری ثابت (استاتیک)
توپ اسپری دوار:
جت دورانی (جت های لوله ای دورانی)
مراحل شستشو و نظافت در سیستم CIP
بازیافت باقیمانده تولید
شستشوی اولیه با آب
شستشو با مواد پاک کننده
آب کشی با آب تمیز
ضدعفونی کردن
مزیت های سیستم CIP
CIP معایب
طراحی سیستم و مواد بکار رفته در تجهیزات
طراحی سیستم عملیات شستشو
برنامه ریزی عملیات شستشوی درجا (CIP)
(CIP (در مسیر پاستوریزاسیون و دیگر ملزومات در تماس با سطوح حرارتی
(CIP (در مسیر لوله ها و دیگر اجزای سرد
تکنیک های شویندگی سیستم های شستشو CIP
Single use های سیستم
re-use های سیستم
سیستم های use – multi) چند منظوره)
شستشوی CIP متمرکز
شستشوی CIP غیر متمرکز
استفاده از فرایند غشایی برای صرفه جویی اسید و باز در CIP
ب) شستشوی باز
تکنیک های شویندگی باز
شستشوی خارج از محل (COP)
شستشوی با فشار بالا (CHP)
شستشو با فشار پایین (PLC)
سیستم شوینده کف دار (CFS)
تایید عملیات شستشو

لینک دانلود:
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر