ته چین بادمجان و قارچ
این یه ته چین خوشمزس که اگه بادمجان دوست داشته باشید خوشتون میاد.
مواد لازم:
برنج:3 پیمانه
پیاز:1 عدد بزرگ
قارچ:150 گرم
ماست:1 پیمانه
روغن:نصف پیمانه
تخم مرغ:1 عدد
بادمجان:3 عدد متوسط
زعفران آب کرده
نمک و فلفل
روش تهیه:
بادمجان ها را بعد از اینکه پوست کندید حلقه کنید و درون آب نمک بگذارید تا هم تلخیش گرفته شود هم نمکی شود.
توی این مدت پیاز را خرد و سرخ کنید.قارچ رو هم سرخ کرده و با آب لیمو تفت دهید تا رنگش سفید بمونه(نمک یادتون نره)
بعد هم بادمجان را سرخ کنید و کنار بگذارید(ترجیحا روغنش را بگیرید)
برنج را آبکش کنید.
حالا تخم مرغ را با ماست روغن مایع و زعفران مخلوط کنید(ابتدا تخم مرغ را خوب بزنید تا ته چینتان بوی تخم مرغ ندهد) و یک سوم از برنج را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید.اگر روغن مخلوط کافی باشد دیگر لازم نیس کف قابلمه روغن بریزید.
حالا این مایع را کف قابلمه بریزید و بادمجان های حلقه شده را رویش قرار دهید.
حال برنج سفید بریزید و رویش قارچ و پیاز سرخ شده و بقیه ی برنج را روی آنها بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید.
زمانیکه صدای روغن را شنیدید حرارت را کم کنید و دم کنی روی در قابلمه بگذارید.
بعد از نیم ساعت ته چین آمادست.5 دقیق آخر حرارت را کمی زیاد کنید تا ته چینتان خوش رنگ شود.
در آخر هم میتونید با زرشک تازئینش کنید.نوش جان
مواد لازم:
برنج:3 پیمانه
پیاز:1 عدد بزرگ
قارچ:150 گرم
ماست:1 پیمانه
روغن:نصف پیمانه
تخم مرغ:1 عدد
بادمجان:3 عدد متوسط
زعفران آب کرده
نمک و فلفل
روش تهیه:
بادمجان ها را بعد از اینکه پوست کندید حلقه کنید و درون آب نمک بگذارید تا هم تلخیش گرفته شود هم نمکی شود.
توی این مدت پیاز را خرد و سرخ کنید.قارچ رو هم سرخ کرده و با آب لیمو تفت دهید تا رنگش سفید بمونه(نمک یادتون نره)
بعد هم بادمجان را سرخ کنید و کنار بگذارید(ترجیحا روغنش را بگیرید)
برنج را آبکش کنید.
حالا تخم مرغ را با ماست روغن مایع و زعفران مخلوط کنید(ابتدا تخم مرغ را خوب بزنید تا ته چینتان بوی تخم مرغ ندهد) و یک سوم از برنج را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید.اگر روغن مخلوط کافی باشد دیگر لازم نیس کف قابلمه روغن بریزید.
حالا این مایع را کف قابلمه بریزید و بادمجان های حلقه شده را رویش قرار دهید.
حال برنج سفید بریزید و رویش قارچ و پیاز سرخ شده و بقیه ی برنج را روی آنها بریزید و روی حرارت زیاد بگذارید.
زمانیکه صدای روغن را شنیدید حرارت را کم کنید و دم کنی روی در قابلمه بگذارید.
بعد از نیم ساعت ته چین آمادست.5 دقیق آخر حرارت را کمی زیاد کنید تا ته چینتان خوش رنگ شود.
در آخر هم میتونید با زرشک تازئینش کنید.نوش جان