مواد لازم :
آرد برنج ............. 500 گرم
کره .................. 150 گرم
روغن مایع ........... یک لیوان
آب ................... 5/2 لیوان
شکر ................. 400 گرم
زعفرون آب کرده ..... نصف استکان
گلاب ................ یک لیوان
آرد برنج رو تو یه تابه با حرارت ملایم کمی تفت دادم ... کره و روغن مایع رو هم تو یه ظرفی حرارت دادم تا کره ذوب شه، بعد کره و روغن رو به آرد برنج اضافه کردم و روی حرارت ملایم اونقدر هم زدم تا بوی خامیش کاملا گرفته شه و رنگش برگرده و طلایی شه ... تو این فاصله آب و شکر گذاشتم رو حرارت تا جوش بیاد وقتی جوش اومد زعفرون و گلاب رو اضافه کردم (موقع جوش اومدن اینا رو اضافه کنید تا عطرش از بین نره) و گذاشتم چند تا جوش بخوره ...بعد آرد سرخ شده رو از رو حرارت برداشتم و شربت رو آروم آروم اضافه کردم و هی هم زدم (این مرحله اش خیلی سخت بود ، دستم درد گرفت) اونقدر که روغنش در بیاد...
اگه حلوا سفت بود بازم شربت بهش اضافه کنید ...