ترشی لیته سیب
مواد لازم:
سیب درختی:1کیلوگرم
شکر:1قاشق سوپخوری
سرکه:1لیتر
پودر میخک:5قاشق چایخوری
آب:1 پیمانه
نمک:به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب را پوست کنده آن را به اندازه های دلخواه در می آوریم
سیب های ریز شده را با یک پیمانه آب روی حرارت ملایم
می پزیم ومواد پخته شده را داخل آبکش می ریزیم
به طوری که آبکش خشک شود و مواد آبکش
شده نمک،میخک و سرکه را روی
حرارات ملایم می جوشانیم
تا کاملاً له شود و به صورت ژله درآید.
سیب درختی:1کیلوگرم
شکر:1قاشق سوپخوری
سرکه:1لیتر
پودر میخک:5قاشق چایخوری
آب:1 پیمانه
نمک:به میزان لازم
طرز تهیه:
سیب را پوست کنده آن را به اندازه های دلخواه در می آوریم
سیب های ریز شده را با یک پیمانه آب روی حرارت ملایم
می پزیم ومواد پخته شده را داخل آبکش می ریزیم
به طوری که آبکش خشک شود و مواد آبکش
شده نمک،میخک و سرکه را روی
حرارات ملایم می جوشانیم
تا کاملاً له شود و به صورت ژله درآید.