ترشی بامیه
مواد لازم:
بامیه ریز وتازه1کیلو
فلفل سبز تند4عدد
نمک2قاشق سوپ خوری
آب8پیمانه
ترخان ومرزه50گرم
سرکه1پیمانه
طرز تهیه:
بامیه ها را تمیز شسته وکمی از دم آن را می چینیم
و می گذاریم تا آب آن کشیده شود، سپس بامیه ها را در شیشه
یا ظرف مخصوص ریخته ولابه لای آن فلفل تند ریز خرد شده
وسبزیجات ریز خرده شده وسبزیجات ریز خرد شده
را می ریزیم(بنا به تمایل می توان کمی
فلفل پودری نیز اضافه کرد).
سرکه و آب ونمک را با هم مخلوط کرده
وروی حرارات می گذاریم تا کاملاً بجوشد پس از جوشیدن
از روی حرارت برداشته ومی گذاریم تا کاملاً سرد شود.
پس از سرد شدن در شیشه ریخته به اندازه ای که کلاً روی مواد را
بپوشاند. در ظرف را محکم بسته ودر جای خنک
نگه می داریم. این ترشی 3یا 4هفته برای
جا فتادن زمان احتیاج دارد.
مواد لازم:
بامیه ریز وتازه1کیلو
فلفل سبز تند4عدد
نمک2قاشق سوپ خوری
آب8پیمانه
ترخان ومرزه50گرم
سرکه1پیمانه
طرز تهیه:
بامیه ها را تمیز شسته وکمی از دم آن را می چینیم
و می گذاریم تا آب آن کشیده شود، سپس بامیه ها را در شیشه
یا ظرف مخصوص ریخته ولابه لای آن فلفل تند ریز خرد شده
وسبزیجات ریز خرده شده وسبزیجات ریز خرد شده
را می ریزیم(بنا به تمایل می توان کمی
فلفل پودری نیز اضافه کرد).
سرکه و آب ونمک را با هم مخلوط کرده
وروی حرارات می گذاریم تا کاملاً بجوشد پس از جوشیدن
از روی حرارت برداشته ومی گذاریم تا کاملاً سرد شود.
پس از سرد شدن در شیشه ریخته به اندازه ای که کلاً روی مواد را
بپوشاند. در ظرف را محکم بسته ودر جای خنک
نگه می داریم. این ترشی 3یا 4هفته برای
جا فتادن زمان احتیاج دارد.