تارت مازوركاي روسي
مواد لازم:
روش تهيه:
قالب را ـ كه بهتر است گرد به قطر 30 سانتيمتر باشد ـ چرب كرده و فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. زردههاي تخممرغ را با پودر شكر هم ميزنيم تا كاملا پف كنند. سپس آب ليموترش و پوست ليمو را اضافه كرده و تمامي مواد را خوب هم ميزنيم. در آخر فندق چرخ كرده را اضافه كرده و با مواد زرده مخلوط ميكنيم. سفيدهها را با همزن برقي خوب هم ميزنيم و شكر را به تدريج به آن اضافه ميكنيم تا كاملا خشك و پنبهاي شود. مايه زرده را به سفيده اضافه كرده و در اين هنگام آرد را نيز روي مواد الك ميكنيم و با ليسك به شكل دوراني به خورد مواد ميدهيم. مايه را در قالب ريخته و به مدت 50 دقيقه روي پنجره وسط فر ميپزيم. خامه فرمگرفته و عرق بهارنارنج را مخلوط كرده و براي تزئين در بين و روي كيك استفاده ميكنيم. ميتوانيم در بين كيك از آناناس نيز استفاده كنيم.
مواد لازم:
- تخممرغ: 5 عدد
- پودرشكر: 175 گرم
- آبليموترش: يك قاشق غذاخوري
- رنده پوست ليموترش: يك قاشق غذاخوري
- فندق بوداده و چرخ شده: 250 گرم
- آرد: 100 گرم
- خامه فرم گرفته: 250 گرم
- براي تزئين عرق بهارنارنج: 3 قاشق غذاخوري
- شكر: 30 گرم
روش تهيه:
قالب را ـ كه بهتر است گرد به قطر 30 سانتيمتر باشد ـ چرب كرده و فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. زردههاي تخممرغ را با پودر شكر هم ميزنيم تا كاملا پف كنند. سپس آب ليموترش و پوست ليمو را اضافه كرده و تمامي مواد را خوب هم ميزنيم. در آخر فندق چرخ كرده را اضافه كرده و با مواد زرده مخلوط ميكنيم. سفيدهها را با همزن برقي خوب هم ميزنيم و شكر را به تدريج به آن اضافه ميكنيم تا كاملا خشك و پنبهاي شود. مايه زرده را به سفيده اضافه كرده و در اين هنگام آرد را نيز روي مواد الك ميكنيم و با ليسك به شكل دوراني به خورد مواد ميدهيم. مايه را در قالب ريخته و به مدت 50 دقيقه روي پنجره وسط فر ميپزيم. خامه فرمگرفته و عرق بهارنارنج را مخلوط كرده و براي تزئين در بين و روي كيك استفاده ميكنيم. ميتوانيم در بين كيك از آناناس نيز استفاده كنيم.