برداشت خال

mnajm

New member
2016-07-20
12
2
0
برداشت خال




خال در اصطلاح پزشکی نوروس نامیده شده است خالهای پوستی اغلب ظاهری تیره و یکپارچه ای دارند و دارای رنگ ها و اندازه های متفاوت هستند خالهای غیر معمولی بزرگتر از خالهای معمولی و رنگ و لبه های نامنطمی دارند اینگونه خال ها پیش سرطانی در نظر گرفته شده و احتمال تبدیل آنها به سرطان پوست از خالهای معمولی بیشتر است
به طور کلی خال ها به دو دسته تقسیم می شوند:
۱) خالهای ملانوسیتی اکتسابی
۲) خالهای ملانوسیتی مادرزادی
خال های ملانوسیتی اکتسابی که جز خال هایی هستند که به طور معمول روی صورت همه انسان ها وجود دارند این نوع خال ها مجموعه ای از سلولهای رنگدانه ای هستند که در یک مکان انباشته شده و به صورت گروهی درهم قرارگرفته اند که اغلب در دوران حاملگی و دوران بلوغ خود را نشان می دهند.
این نوع خال‌ها از زمان تولد در بدن یا صورت فرد وجود دارند و معمولا به‌صورت ضایعات برجسته سیاه یا قهوه‌ای رنگ هستند. خال‌های ملانوسیتی مادرزادی به سه دسته کوچک، متوسط، بزرگ (غول‌آسا) دسته بندی می‌شوند. در خال‌های ملانوسیتی مادرزادی بزرگ که اندازه آن‌ها بالای ۲۰سانتی‌متر است احتمال ایجاد ملانوسیت بدخیم زیادتر است. این‌گونه خال‌ها همیشه باید تحت نظر دکتر باشند.
خال های سرطانی:
دارای ظاهری نامتقارن نسبت به خالهای بدن هستند یا خال هایی که بعد از سن ۲۰ سالگی خودشان را نشان می دهند . در صورتیکه دچار درد، تغییر رنگ ، ضخامت ، اندازه یا ظاهر خال خود شدید حتما به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید در غیر این صورت یعنی اگر طی یک دوره طولانی تغییری در خال خود ندید جای هیچ نگرانی نیست .
علائم خال های سرطانی :
تقارن: زمانی که دو طرف خال با هم یکسان نیستند
مرز: زمانی که لبه یا مرز خال ناهموار است
رنگ : زمانی که رنگ خال در تمام نواحی یکسان نباشد یا اینکه در این رنگ خال سایه هایی به رنگ های برنزه، قهوه ای سیاه آبی سفید یا قرمز وجود دارد .
ضخامت : یا اگر ضخامت یک خال بزرگ تر از پاک کن سر یک مداد بود
تکامل : اگر خال ها در حال بزرگ شدن یا وضعیت آنها در با گذشت زمان تغییر کند.
برداشت خال:

بعضی از افراد خال ها را برای اینکه زیباییشان را تهدید میکند برمیدارند ولی بعضی دیگر از افراد از نظر پزشک ذاتا بدخیم هستند و اغلب به مرحله ی وخیمی می رسند که بیمار به پزشک مراجعه می کند و اگر این خال برداشته نشود قطعا خطرناک است و با آزمایش تکه برداری میزان وخیم بودن آن تشخیص داده می شود
برای دیدن فیلم به این صفحه مراجعه کنید
 

mnajm

New member
2016-07-20
12
2
0
الکتروکوترها از دقیق ترین و با ارزش ترین تجهیزات پزشکی هستند که به کمک امواج رادیویی فرکانس بالا در اکثر برشهایی که اسکار بعد از آنها اهمیت چندانی ندارند استفاده می گردند. امواج رادیویی به وسیله الکترودها با کم ترین اتصال به عمق بافت متمرکز شده و با حرارت و بخار آب میان بافتی منجر به از بین رفتن سلول می شود .
دستگاه الکتروکوترها برتری بیشتری نسبت به روشهای سنتی به ویژه در جراحی هایی که نیاز به دقت بالا و کمترین آسیب دارند پیدا کرده اند. با پیشرفت فناوری های مهندسی و حذف پلیت در الکتروکوترها احتمال سوختگی بافتها را هم به طور کامل حذف شده است.
 

mnajm

New member
2016-07-20
12
2
0
راههای متفاوتی برای رفع خال ها و برداشتن آنها وجود دارد که به سن بیمار ، کوچک یا بزرگ بودنشان ، میزان عمق یا حتی مکان خال بستگی دارد. یکی از این روش ها که قدمت بیشتری دارد جراحی است اما به دلیل اینکه در جراحی برای برداشت خال باید عمق زیادی را برش داد، که این کار ممکن است بروز اسکار را به دنبال داشته باشد به همین علت توصیه می شود، برای این عمل از دستگاه rf با فرکانس بالا استفاده کرد تا برش با ظرافت بیشتری انجام و عوارض آن نسبت به روش های دیگر کمتر شود.

بهتر است حدلامکان خال های مادرزادی که داری عمق زیادی هستند برداشته شوند. خال هایی که دارای عمق کم و سایز کوچک هستند را می توان با لیزر یا کوتر نیز از بین برد.
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر