برای دسترسی به لینک نیاز است که وارد انجمن شوید، اگر عضو نیستید؛ برای ثبت نام کلیک کنید
به گزارش زمان ما : جاناتان کرومبی ستاره ی نقش گیلبرت بل ایت در سریال آن شرلی روز گذشته در اثر brain hemorrhage نوعی سکته و خونریزی مغزی در سن ۴۸ سالگی در گذشت. خواهر کرومبی این خبر را روز شنبه تایید کرد و گفت جاناتان دچار نوعی خونریزی شد و روز چهارشنبه در نیویورک درگذشت.
کرومبی که در تاتر The Drowsy Chaperone در برادوی ( تاتر معروف در نیویورک) درخشید و در برنامه های تلویزیونی مانند “Slings & Arrows” and “Power Play.” حضور داشت. اما وی بخاطر نقش به یاد ماندنی بلیت در برداشت دوست داشتی آن شرلی در سال های ۱۹۸۷ تا ۲۰۰۰ در خاطره ها مانده .
بازیگر نقش گیلبرت درگذشت
خواهرش در مصاحبه با شبکه ی CBC افزود “ من فکر میکنم اون خیلی به این که نقش گیلبرت بلیت رو بازی کرد افتخار میکرد و همیشه از اینکه به سوال ها در این باره پاسخ بده خوشحال بود. جاناتان از اون سریال خیلی لذت برد و بهش افتخار میکرد ؛ همه ی ما افتخار میکریم. “
کوین سولیان Kevin Sullivan تهیه کننده ی آنه از گرین گیبلز به خبرگزاری گفت” من فکر میکنم برای تمام خانم های جوانی که در سراسر دنیا عاشق سریال آن شرلی شدند جاناتان در واقع اون پسر همسایه ی جذاب رو تداعی میکرد. من فکر کنم خیلی ها از شنیدن این خبر ناراحت بشن . این یک واقعه ی خیلی تلخ هست. جاناتان در واقعیت یک انسان مهربون حساس بخشنده و بلند پرواز بود.
روحش شاد