املت بادمجان

روشنک m

مدیر تالار اسرار خانه داری
2013-12-01
1,103
1,110
0
[h=2]املت بادمجان[/h]
مواد لازم برای 4 نفر :

بادمجان قلمی --------------------- 3 عدد متوسط
گوجه فرنگی ----------------------- 1 عدد متوسط
تخم مرغ --------------------------- 4 عدد
سیر -------------------------------- 2 حبه
جعفری خرد شده ------------------ نصف استکان
آرد ---------------------------------- 1 قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه -------------- به مقدار لازم

طرز تهیه :

بادمجانها را پوست بگیرید و در مقداری آب و نمک بخوابانید تا تلخی آنها گرفته شود.
بعد بشوئید و خشک کنید و به صورت حلقه ای با ضخامت های یکدست خرد کنید .


در تابه ای مقداری روغن گرم کنید و با حرارت ملایم بادمجانها را سرخ کنید .
وقتی هر دو طرف بادمجانها سرخ شد، یک عدد گوجه را پوره کنید داخل تابه بریزید.
سیر را نیز خرد کنید و همراه با جعفری خرد شده بعد از گوجه به تابه اضافه کنید .
حرارت را کمی بالا ببرید تا آب گوجه کشیده شود .


تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند.
نمک، فلفل، زردچوبه و آرد را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید .
حرارت زیر تابه را پائین بیاورید و مخلوط تخم مرغ را داخل تابه بریزید .
تابه را به آرامی تکان دهید تا مایه تخم مرغ در تمام قسمتها به صورت یکنواخت پخش شود.


درب تابه را ببنید و صبر کنید تا تخم مرغ ها کاملا سفت و یک روی املت برشته شود. سپس املت را در تابه برگردانید و روی دیگر آن را نیز سرخ کنید .


زمان آماده سازی بادمجانها : حدود یک ساعت
زمان طبخ غذا بعد از آماده شدن بادمجانها : حداکثر 15 دقیقه​
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sina

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر