آموزش پخت سالمون با خردل و عسل

Sina

Administrator
پرسنل مدیریت
2013-05-11
4,709
2,901
113
چابکســـر


مواد لازم سالمون با عسل و خردل
فیله‌ی سالمون 800 تا 900 گرم
عسل 1.5 قاشق غذاخوری
خردل 1.5 قاشق غذاخوری
گل سیر 3 عدد خردشده
روغن‌زیتون 3 قاشق غذاخوری
آب‌لیمو 1 قاشق غذاخوری
شوید تازه 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم

روش تهیه:

فر را در دمای 105 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

در یک کاسه‌ی کوچک عسل، خردل، سیر، 2 قاشق غذاخوری روغن‌زیتون، آب‌لیمو، شوید و نمک را ترکیب کنید.



ته سینی پخت غذا را یک فویل آلومینیومی بکشید. فیله‌های سالمون را از دو سمت روغن‌زیتون بمالید. آن سمت از فیله‌ها که پوست دارد را به سمت پایین روی فویلی که در سینی پهن کرده‌اید بگذارید. با استفاده از یک قلم‌موی مخصوص روی فیله‌ها را از ترکیب عسل و خردل بمالید.



غذا را در فر گذاشته و برای 8 تا 10 دقیقه در دمای 205 درجه‌ی فر بپزید. اگر مرکز سالمون هنوز کمی کمرنگ‌تر باشد اشکال ندارد، زمانی که آن را از فر خارج کردید گرمای باقی‌مانده آن را کاملاً خواهد پخت.

منبع:5040.ir
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر