برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید؛ برای ثبت نام کلیک کنید
مواد لازم سالمون با عسل و خردل
فیلهی سالمون 800 تا 900 گرم
عسل 1.5 قاشق غذاخوری
خردل 1.5 قاشق غذاخوری
گل سیر 3 عدد خردشده
روغنزیتون 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
شوید تازه 1 قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
روش تهیه:
فر را در دمای 105 درجهی سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
در یک کاسهی کوچک عسل، خردل، سیر، 2 قاشق غذاخوری روغنزیتون، آبلیمو، شوید و نمک را ترکیب کنید.
برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید؛ برای ثبت نام کلیک کنید
ته سینی پخت غذا را یک فویل آلومینیومی بکشید. فیلههای سالمون را از دو سمت روغنزیتون بمالید. آن سمت از فیلهها که پوست دارد را به سمت پایین روی فویلی که در سینی پهن کردهاید بگذارید. با استفاده از یک قلمموی مخصوص روی فیلهها را از ترکیب عسل و خردل بمالید.
برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید؛ برای ثبت نام کلیک کنید
غذا را در فر گذاشته و برای 8 تا 10 دقیقه در دمای 205 درجهی فر بپزید. اگر مرکز سالمون هنوز کمی کمرنگتر باشد اشکال ندارد، زمانی که آن را از فر خارج کردید گرمای باقیمانده آن را کاملاً خواهد پخت.
منبع:5040.ir