آزمایش بندیکت در صنایع غذایی | Benedict's test

Sina

Administrator
پرسنل مدیریت
2013-05-11
4,709
2,901
113
چابکســـر
معرفی:
یک آزمایش شیمیایی است که می تواند جهت بررسی وجود قندهای احیاکننده در یک آنالیت خاص مورد استفاده قرار گیرد. در این آزمایش کربوهیدارت های ساده حاوی کتون آزاد یا گروه های آلدهیدی، بطور تخصصی تر مونو و دی ساکارید ها قابل شناسایی هستند. در این آزمایش از معرف بندیکت که ترکیب پیچیده ای از سدیم سیترات، سدیم کربنات و پنتاهیدارت سولفات مس است که هنگامی که با محلول قندی مخلوط شود باعث ایجاد رسوب قرمز آجری می شود

روش کار:
1 سی سی محلول قندی به همراه 2 سی سی معرف بندیکت مخلوط کرده و سپس لوله آزمایش حاوی این مخلوط را بمدت 5 دقیقه در بن ماری قرار می دهیم. ایجاد رسوب رنگی تایید کننده وجود این کربوهیدارت های مونو و دی ساکاریدهاست.



اتفاقی که می افتد:



تفسیر نتایج تست بندیکت:

رنگ رسوبدرصد گرم قندهای احیا شده
سبز0.5 درصد
زرد1 درصد
نارنجی1.5 درصد
قرمز2 درصد


کاربرد: شناسایی مونو و دی ساکاریدها در مواد غذایی، چند نمونه از موادی که نتایج مثبت برای تست های بندیکت را در پی دارند عبارت اند از: گلوکز، فروکتوز و ریبوز
نویسنده: سینا کریم دوست
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر