[h=3]مواد لازم[/h]
[*=right]بیسکوئیت 200 گرم
[*=right]کره 100 گرم
[*=right]خامه صبحانه 200 گرم
[*=right]پنیر ماسکارپونه (یا پنیر خامه ای بدون نمک) 200 گرم
[*=right]پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
[*=right]پودر ژله آماده (ترجیحا قرمز رنگ)
[*=right]پودر وانیل نوک قاشق چای خوری
[*=right]ظرف کمربندی
[*=right]توت فرنگی برای تزئین
[*=right]ابتدا بیسکوئیت از هر برندی که دوست دارید را انتخاب کنید و آنها را در دستگاه غذاساز بریزید تا کاملا پودر شوند. اگر دستگاه ندارید می توانید از گوشتکوب برای پودر کردن آنها استفاده کنید.در یک کاسه آب، پودر ژلاتین بریزید و آن را کنار بگذارید. کمی که حالت پفکی به خود گرفت، آن را به روش بن ماری حل کنید. یعنی دور از شعله مستقیم و روی بخار آب قرار دهید. اگر مایکروفر دارید می توانید آن را دو دقیقه با درجه پایین در مایکروفر بگذارید.
[*=right]کره را آب کنید و به بیسکوئیت های پودر شده اضافه کنید. کره باید تمام بیسکوئیت ها را آغشته کند. بعد مواد را کف ظرف کمربندی بریزید و خوب با گوشتکوب آن را به کف ظرف فشرده کنید. قطر آن باید حدودا 3 سانتی متر باشد. ظرف را به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد.
[*=right]در این مدت خامه و پنیر و وانیل و شکر را به همزن برقی خوب مخلوط کنید.
[*=right]مواد که کاملا با هم مخلوط شدند، پودر ژلاتین خنک شده را اضافه کنید و فقط با یک قاشق هم بزنید.
[*=right]ظرف کمربندی را از فریزر بیرون آورید و لایه پنیری را روی آن بریزید و نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار دهید.
[*=right]حالا پودر ژله به روش معمول روی بسته تهیه کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
[*=right]ظرف چیز کیک را از یخچال درآورید و توت فرنگی های برش خورده را روی لایه پنیری قرار دهید و یک لایه نازک از ژله توت فرنگی را روی آن بریزید تا میوه ها ثابت شوند. دوباره ظرف را درون یخچال قرار دهید.
[*=right]بیست دقیقه بعد بقیه ژله را روی چیز کیک بریزید و دو ساعت در یخچال قرار دهید.
[*=right]چیز کیک شما آماده است. آن را از ظرف کمربندی بیرون آورده و نوش جان کنید.