عنوان: معرفی کلی و کوتاه نگهدارنده های طبیعی غذایی علیه میکروارگانیسم ها | باکتریوسین ها
رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی
نویسنده: سینا کریم دوست
مقدمه:
استفاده از نگهدارنده ها جهت مهار رشد میکروارگانیسم ها و افزایش
طول عمر نگهداری فراورده های غذایی امروزه در صنعت مورد استفاده
قرار می گیرد. نگهدارنده های شیمیایی به دلیل عوارض جانبی مثل
سرطان زا بودن، ایجاد سمیت حاد، نقش تراتوژن و دارا بودن نقش
آالینده زیستی استفاده از آن ها رو به کاهش است به همین دلیل این نیاز
احساس می شود که جایزگینی برای آن معرفی شده یا حداقل استفاده از
آن محدود گردد، استفاده از نگهدارنده های طبیعی به جای شیمایی یکی
از روش های جایگزینی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم
پرداخت.
لینک دانلود:
رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی
نویسنده: سینا کریم دوست
برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید؛ برای ثبت نام کلیک کنید
مقدمه:
استفاده از نگهدارنده ها جهت مهار رشد میکروارگانیسم ها و افزایش
طول عمر نگهداری فراورده های غذایی امروزه در صنعت مورد استفاده
قرار می گیرد. نگهدارنده های شیمیایی به دلیل عوارض جانبی مثل
سرطان زا بودن، ایجاد سمیت حاد، نقش تراتوژن و دارا بودن نقش
آالینده زیستی استفاده از آن ها رو به کاهش است به همین دلیل این نیاز
احساس می شود که جایزگینی برای آن معرفی شده یا حداقل استفاده از
آن محدود گردد، استفاده از نگهدارنده های طبیعی به جای شیمایی یکی
از روش های جایگزینی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم
پرداخت.
لینک دانلود:
█ برای توضیحات بیشتر می تونید به پاورپوینتی که در این زمینه ساختم مراجعه کنید:برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید؛ برای ثبت نام کلیک کنید
برای مشاهده لینک نیاز به ثبت نام دارید؛ برای ثبت نام کلیک کنید