دانلود مقاله نگهدارنده های طبیعی در مواد غذایی | باکتریوسین ها

Sina

Administrator
پرسنل مدیریت
2013-05-11
4,709
2,901
113
چابکســـر
عنوان: معرفی کلی و کوتاه نگهدارنده های طبیعی غذایی علیه میکروارگانیسم ها | باکتریوسین ها
رشته: علوم و مهندسی صنایع غذایی
نویسنده: سینا کریم دوست



مقدمه:
استفاده از نگهدارنده ها جهت مهار رشد میکروارگانیسم ها و افزایش
طول عمر نگهداری فراورده های غذایی امروزه در صنعت مورد استفاده
قرار می گیرد. نگهدارنده های شیمیایی به دلیل عوارض جانبی مثل
سرطان زا بودن، ایجاد سمیت حاد، نقش تراتوژن و دارا بودن نقش
آالینده زیستی استفاده از آن ها رو به کاهش است به همین دلیل این نیاز
احساس می شود که جایزگینی برای آن معرفی شده یا حداقل استفاده از
آن محدود گردد، استفاده از نگهدارنده های طبیعی به جای شیمایی یکی
از روش های جایگزینی است که در ادامه به معرفی آن ها خواهیم
پرداخت.

لینک دانلود:
برای توضیحات بیشتر می تونید به پاورپوینتی که در این زمینه ساختم مراجعه کنید:
 

پیوست‌ها

  • common-food-preservatives-avoid.jpg
    common-food-preservatives-avoid.jpg
    332.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر