آزمایش ید در صنایع غذایی | iodine test

Sina

Administrator
پرسنل مدیریت
2013-05-11
4,709
2,901
113
چابکســـر
معرفی:
پلی ساکارید ها مثل آمیلوز و نشاسته با کمک آزمایش یا تست ید قابل تشخیص هستند. معرفی که در این تست بکار برده می شود لوگول نام دارید که حاوی iodine - potassium iodine یا ( I[SUB]2[/SUB]KI) می باشد که در طی واکنش در مجاورت نشاسته (یک پلی ساکارید) رنگ blue-black ایجاد می کند. اما اگر رنگ ایجاد شده آبی روشن باشد نشان دهنده وجود آمیلوز است.

روش کار:
در یک لوله آزمایش 1 سی سی محلول قندی می ریزیم و سپس به ان 2 سی سی لوگول بعنوان معرف اضافه می کنیم، در طی آزمایش درصورت پدیدار شدن رنگ blue-black نشاسته تایید می شود اما اگر رنگ آبی روشن مشاهده شد پلی ساکارید ما آمیلوز است.

---

کاربرد:
پلی ساکارید ها مثل آمیلوز و نشاسته قابل تشخیص خواهند بود. بطور مثال متوجه می شویم که قند مورد نظر نشاسته است یا ساکارز

نویسنده: سینا کریم دوست
 

درباره ما

  • خوش آمدید ؛ یه حسِ خوب یک انجمن است که شما می توانید در آن عضو شده از امکانات آن استفاده کرده و دوستان جدید پیدا کنید. این مجموعه دارای نظارت 24 ساعته بوده تا محیطی سالم را برای کاربران خود فراهم آورد،از کاربران انتظار می رود که با رعایت قوانین ما را برای رسیدن به این هدف یاری کنند.
    از طرف مدیر وب سایت:
    "همواره آرزو دارم که هربازدید کننده ای بعد از ورود به انجمن، با یه حسِ خوب اینجارو ترک کنه!"

منوی کاربر