![fo2962.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2962.jpg)
در این مقاله با روشی ساده برای تهیه یک مربای آناناس خوشمزه و ترش و شیرین آشنا میشوید. بنابراین آناناس خود را آماده کنید.
مواد لازم برای مربای آناناس :
* آناناس | 1 کیلوگرم |
شکر | 750 گرم |
دارچین | نصف قاشق چایخوری |
جوزهندی | نصف قاشق چایخوری |
* آناناس : پوستکنده، قسمت داخلی آن را خارج کرده و سپس برش دهید.
مراحل تهیه :
1. یک کیلوگرم آناناس تهیه کرده و آن را پوست کنده، برش داده و خرد کنید.
![fo2963.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2963.jpg)
2. 750 گرم شکر به آناناس اضافه کنید.
![fo2964.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2964.jpg)
3. نصف قاشق چایخوری دارچین و نصف قاشق چای خوری جوز هندی را به آن اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. این ادویه ها عطری فوق العاده به ترکیب آناناس و شکر میافزایند.
![fo2965.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2965.jpg)
4. آن ها را روی حرارت کم بجوشانید. تا زمانی که تمام مایع داخل ظرف سفت شده و تنها مقدار کمی از شربت باقی بماند به جوشاندن ادامه دهید.
![fo2966.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2966.jpg)
5. مربای شما آماده است. با ملاقه آن را داخل ظرف مناسب بکشید.
![fo2967.jpg](http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo2967.jpg)